Pravila

  Natasa93
  Natasa93
  Super član
  Super član

  Ženski Broj poruka : 736
  Rodjendan : 17.09.1993
  Godina : 26
  Država i Grad : Srbija,Kikinda

  Pravila Empty Pravila

  Počalji od Natasa93 taj April 23rd 2010, 22:14

  Želimo Vam svima dobrodošlicu i ugodno provedeno vreme s nama na forumu.

  -Forum je mesto susretanja ljudi različitih mišljenja, tako da je tolerancija veoma važna. Ponašajte se prijateljski i tretirajte svakog sa osnovnim poštovanjem. Imajte na umu da se o ukusima ne raspravlja.

  - Prilikom otvaranja nove teme postarajte se da ona bude u odgovarajućoj sekciji (sobi) i da sadrži odgovarajući naslov.

  - Pisanje isključivo velikim slovima (ALL CAPS) se u internet komunikaciji smatra vikanjem, pa je samim tim nedozvoljeno, kako u naslovu tema, tako i u samim porukama.

  - Spamovanje je nepoželjno, kao i poruke bez ikakvog smisla. Pišite cele rečenice i odgovarajte na temu ukoliko imate šta da kažete. Ukoliko sadržaj poruke nije u skladu sa temom u kojoj se nalaz,i ta poruka biće obrisana od strane Moderatora. Svako namerno spamovanje biće kažnjavano.

  - Zabranjeno je vređanje ostalih korisnika foruma kao i iskazivanje mržnje i netrpeljivosti prema rasnoj, verskoj, nacionalnoj, političkoj i drugim oblicima društvene pripadnosti. Osim toga zabranjeno je davanje linkova do web strana sa zabranjenim sadržajem.

  - Nije dozvoljeno registrovanje više naloga. Korisnik može imati samo jedan nalog. Registrovanje dodatnih naloga može prouzrokovati brisanje prvog (i svih ostalih) naloga.

  - Ukoliko želite da postavite sliku molimo vas imajte na umu da postoje korisnici sa sporom internet konekcijom tako da bi najpoželjnije bilo da ih postavljate u vidu thumbnailsa ili linkova.

  Pravila foruma ne važe retroaktivno.

  Nadamo se da će vam boravak na forumu doneti prijatne trenutke, dati odgovore na pitanja.

   Sada je Novembar 12th 2019, 13:00